Loading...
Nije dostupno u maloprodaji --- više o maloprodaji možete pogledati OVDE

MAXIM kolekcija kancelarijskih stolova

Dostupnost: Nema na stanju

Maxim je kolekcija namenjena direktorskim kancelarijama i kancelarijama visokog profila. Koncizne i uredne linije upotpunjene teksturom Feliks lešnika, mat kožnom i aluminijumskim umetcima po ivicama doprinose snažanom i čvrstom obliku. Kolekcija se sastoji od radnog stolova "L" oblika u 3 veličine, ormara i polica, stolova za sastanke i klub stolova.

Ukombinujte ovu kolekciju sa nekom od naših ekskluzivnih stolica. Posetite nas i napravićemo idelanu kombinaciju za vas.

Dostupne boje:
Melamine:
  • s-53
  • s-77
  • s-59
Cena na upit

Funkcionalnost

Dosta mesta za odlaganje i kutija sa priključcima za jaku i slabu struju samo su neke od funkcionalnih odlika ove kolekcije.

Dizajn

Konture pod uglom od 45 stepeni su glavna odlika ove kolekcija postignuta spacijalnim aluminijumskim profilima koji se uklapaju u elemente od oplemenjene iverice. Ovakva kombinacija odaje ekskluzivan luksuzan izgled po ceni koja će se uklopiti u vaš budžet.

Praktičnost

Ormari iz kolekcije Maxim će vam pored prostora za odlaganje radne dokumentacije omogućiti i mesto na kome možete da odložite lične stvari pa i neki komad garderobe.

Dokumentacija

Za svaku kolekciju smo vam pripremili i brošuru u kojoj možete naći više informacija o proizvodu kao i detalje o standardnim dimenzijama proizvoda. Neke od kolekcija dozvoljavaju korigovanje dimenzija, ali vas molimo se o tome konsultujete sa nama.

 

Ovde možete preuzeti MAXIM brošuru:

To Top