Loading...
Nije dostupno u maloprodaji --- više o maloprodaji možete pogledati OVDE

LIPA kolekcija kancelarijskih stolova i radnih stanica

Dostupnost: Nema na stanju

Lipa je novija kolakcija radnih stanica koju odlikuje široki asortimanom oblika i kombinacija, boja i materijala što krajnjem korisniku omogućava da maksimalno optimizujete svoj radni prostor i odabere pravu konfiguraciju koja će ispuniti sve zahteve. Ovaj sistem će vam ponuditi gotovo sve, od stolova za menadžere i nezavisnih stanica pa do kombinovanih sistem za više korisnika.

Sve to se još može kombinovati sa velikim izborom ormara, fiokara, podrške za kabliranje i raznog aksesoara. Posetite nas i napravićemo idelanu kombinaciju za vas.

Dostupne boje:
Melamine:
  • s-57
  • s-10
  • s-50
  • s-37
  • s-43
Cena na upit

Specifičan dizajn

Poligonalni oblik ivica radne ploče donose besprekoran kontakt između tela i stola, čineći rad udobnijim.

Funkcionalnost

Multifunkcionalni bočni ormar obezbeđuje dovoljno prostora za skladištenje, a inovativni dizajn ručke omogućava lako otvaranje i zatvaranje. Preklopna kutija, obložena metalom je delikatna i elegantna. Opremljena je sa panelom sa više utičnica i zadovoljiće kompletnu potražnju za strujom i konekcijama za različite sistema.

Sistemi za kabliranje

Kolekcija kancelarijskih stolova Lipa nudi kompletna rešenja za vertikalno i horizontalno kabliranje, skriveno ispod ploče radnog stola.

Radne stanice

Opcije radnih stanica u sklopu kolekcije omogućiće korisniku svu potrebnu udobnost i funkcionalnost tokom rada, a veliki broj mesta za odlaganje eliminisaće potrebu za dodatnom nabavkom ormara koji obično zauzimaju mesta u kancelariji rezervisana za komunikaciju zaposlenih kroz radni prostor.

Rešenje za svaki prostor

Lipa je kolekcija koja pruža veliki broj opcija i kombinacija i svojim tehničkim rešenjima može da odgovori i najtežim zahtevima. Uz pomoć našeg specijalizovanog softvera u pogućnosti smo da vam prezentujemo kompletno rešenje za opremanje vašeg prostora.

Dokumentacija

Za svaku kolekciju smo vam pripremili i brošuru u kojoj možete naći više informacija o proizvodu kao i detalje o standardnim dimenzijama proizvoda. Neke od kolekcija dozvoljavaju korigovanje dimenzija, ali vas molimo se o tome konsultujete sa nama.

 

Ovde možete preuzeti LIPA brošuru:

To Top