Loading...
Nije dostupno u maloprodaji --- više o maloprodaji možete pogledati OVDE

Lido kolekcija kancelarijskih stolova i radnih stanica

Dostupnost: Nema na stanju

Lido je najnoovija kolakcija kancelarijskih stolova i radnih stanica zvanično predstavljena u martu 2022. godine. Odlikuje je široki asortimanom oblika,kombinacija, boja i materijala što krajnjem korisniku omogućava da maksimalno optimizujete svoj radni prostor i odabere idealnu konfiguraciju koja će ispuniti sve zahteve. Ovaj sistem će vam ponuditi gotovo sve, od stolova za menadžere i nezavisnih stanica pa do kombinovanih sistem za više korisnika.

Sve to se još može kombinovati sa velikim izborom ormara, fiokara, podrške za kabliranje i raznog aksesoara. Posetite nas i napravićemo idelanu kombinaciju za vas.

Dostupne boje:
Melamine:
  • s-57
  • s-77
  • s-83
  • s-84
  • s-56
  • s-53
  • s-66
Cena na upit

Veliki izbor opcija

Lido kolekcija će vam omogućiti da kompletno opremite svoj poslovni prostor i omogućite svakom zaposlenom idealno mesto za rad.

Pregrade za stolove

U sklopu Lido kolekcije možete odabrati razne tipove pregrada za stolove i prilagoditi boje svom enterijeru.

Sistemi za kabliranje

Kolekcija kancelarijskih stolova Lido nudi kompletna rešenja za vertikalno i horizontalno kabliranje, skriveno ispod ploče radnog stola.

Konfiguracije

Lido kolekcija nudi razne konfiguracije radnih stanica koje će maksimalno optimizovati svako radno mest.

Rešenje za svaki prostor

Lido vam pruža veliki broj opcija i kombinacija i svojim tehničkim rešenjima može da odgovori i najtežim zahtevima. Uz pomoć našeg specijalizovanog softvera u pogućnosti smo da vam prezentujemo kompletno rešenje za opremanje vašeg prostora.

 

 

 

Dokumentacija

Za svaku kolekciju smo vam pripremili i brošuru u kojoj možete naći više informacija o proizvodu kao i detalje o standardnim dimenzijama proizvoda. Neke od kolekcija dozvoljavaju korigovanje dimenzija, ali vas molimo se o tome konsultujete sa nama.

 

Ovde možete preuzeti SUNON LIDO brošuru:

To Top