Loading...
Nije dostupno u maloprodaji --- više o maloprodaji možete pogledati OVDE

LARRY ekskluzivna kolekcija kancelarijskih stolova

Dostupnost: Nema na stanju

Larry je ekskluzivna kolekcija kancelarijskog nameštaja i sastoji se od "L"radnih stolova u raznim dimenzijama, stolova za sastanke i ormara koji se takože izrađuju u različitim standardnim dimenzijama. U stolu se nalaze ugrađeni USB punjači, priključci za struju i mrežu, a na nekim stolovima postoje ugrađeni bežični punjači za telefon.

Sto za sastanke ima ugrađene skrivene strujne utičnice i mrežne priključke kako bi omogućio korisnica kontinualni rad u dužem vremenskom periodu pružajući maksimalni komfor.

Dostupne boje:
Lakirani furnirani medijapan:
  • w-29b
  • e-11
Cena na upit

Prostor za odlaganje

U komodama se nalazi dovoljno prostora za odlaganje raznog kancelarijskog pribora, dokumentacije i radne opreme.

Aksesoar

Funkcija bežičnog punjenja digitalnih uređaja je omogućena u bilo kom trenutku. Bočna fioka ormarića opremljena je pametnim zaključavanjem otiska prsta za veću sigurnost vaših podataka. Unutrašnjost klizne kožne ploče je dizajnirana sa utičnicom za napajanje, futrolom za olovke i rupom za ožičenje. Fioka za skladištenje velikog kapaciteta dizajnirana je sa ugrađenom dvoslojnom kožnom kutijom za olovke. Skriveni kanal ima nekoliko utičnice za napajanje, a USB interfejsi su ugrađeni i mogu se koristiti za punjenje različitih uređaja.

Stolovi za sastanke

U sklopu kolekcije mogu se odabrati razne dimenzije stolova za sastanke, a dužine se kreću od 1 do 10 metara iz standardne proizvodnje, a dimenzije se mogu prilagođavati i po želji klijenta.

Dokumentacija

Za svaku kolekciju smo vam pripremili i brošuru u kojoj možete naći više informacija o proizvodu kao i detalje o standardnim dimenzijama proizvoda. Neke od kolekcija dozvoljavaju korigovanje dimenzija, ali vas molimo se o tome konsultujete sa nama.

 

Ovde možete preuzeti LARRY brošuru:

To Top