Loading...
Nije dostupno u maloprodaji --- više o maloprodaji možete pogledati OVDE

AULENTI ekskluzivna kolekcija kancelarijskog nameštaja

Dostupnost: Nema na stanju

Aulenti je ekskluzivna kolekcija koju su potpisali renomirani dizajneri Ettore Giordano i Vincenzo Vinci, a sastoji se od "L" radnog stola, stola za sastanke i ormara koji se izrađuju u 3 različite dimenzije, kao i od 2 vrste radnih stolica, fotalje i troseda. U stolu se nalaze ugrađeni USB punjači, a polica u pomoćnom delu stola ima diskretno svetlo koje pomaže pri odlaganju stvari. Na elemetnima ormara se može osetiti tekstura drveta i fina matirana koža kojom su presvučena klizna vrata.

Radne stolice i sofe su presvučene kožom i pružaju maksimalnu udobnost i komfort. Sto za sastanke ima ugrađene strujne utičnice i mrežne priključke kako bi omogućio korisnica kontinualni rad u dužem vremenskom periodu pružajući maksimalni komfor.

Dostupne boje:
Lakirani furnirani medijapan:
  • w-24b
  • e-10
Cena na upit

Funkcionalnost

Panel ispod radne ploče je opremljen USB punjačima. Stolovi su opremljeni kutijama za napajanje koje su elegantno ugrađene i skrivene. Dizajnerski detalji daju upečatljiv vizuelni efekat brinući pritom o ergonomiji i udobnosti prikorišćenju.

Za organizovano skladištenje i jednostavnu klasifikaciju.

Drvena meteor siva fioka za skladištenje olakšava sortiranje malih predmeta. Elegantan svetlosni pojas je instaliran unutar prostora za prikaz kabineta i daje meko svetlo kroz akrilnu ploču.

Dokumentacija

Za svaku kolekciju smo vam pripremili i brošuru u kojoj možete naći više informacija o proizvodu kao i detalje o standardnim dimenzijama proizvoda. Neke od kolekcija dozvoljavaju korigovanje dimenzija, ali vas molimo se o tome konsultujete sa nama.

 

Ovde možete preuzeti AULENTI brošuru:

To Top