Loading...
Dostupno u maloprodaji --- više o maloprodaji možete pogledati OVDE

H'UP kancelarijska stolica sa leđima podesivim po visini

Dostupnost: Na stanju

Hup je kancelarijska stolica čiji je dizajn potpisan od strane Claudio Bellini studija. Glavna odlika ove ergonomske kancelarijske stolice su leđa podesiva po visini koja se mogu podešavati u rasponu od 130mm čime se, pored toga što u potpunosti prate vaše kičmu, mogu prilagoditi i vašoj visini i omogućiti adekvatnu i punu podršku za vaša leđa.

Dostupne boje:
CW-HY serija:
Cene važe samo za opcije iz maloprodaje:
CHO82SW --- 39,750 + PDV
od 39,750 + PDV

Po meri vaše kičme

Lumbalna podrška se postiže isključivo korišćenjem specijalnih materijala i nema potrebe za dodatnim jastučićima, te sam dizajn stolice ostaje jednostavan i sveden. Pored naprednog sinhronizovanog Donati mehanizma koji omogućava podešavanje dubine i visine sedišta i nagiba naslanjanja sa zaključavanjem u 4 položaja, mogu se podesiti i rokonasloni u svim pravcima po 3D principu kao i visina naslona za glavu.

Ergonomija

Ako su vam prioriteti kulture sedenja komfor, funkcionalnost i dizajna, onda je ova stolica pravi izbor za vas.

Dokumentacija

Za svaku kolekciju smo vam pripremili i brošuru u kojoj možete naći više informacija o proizvodu kao i detalje o standardnim dimenzijama proizvoda. Neke od kolekcija dozvoljavaju korigovanje dimenzija, ali vas molimo se o tome konsultujete sa nama.

 

Ovde možete preuzeti H'UP brošuru:

To Top